Comandantul CS Dinamo, chestorul Marcel Popescu, a anuntat ieri dimineata ca noul director tehnic al echipei de handbal masculin Dinamo-Baumit este celebrul Lascar Pana, ex-conducatorul finalistei Cupei Romaniei, HC Minaur Baia Mare. "Pana la urma, a
Comandantul CS Dinamo, chestorul Marcel Popescu, a anuntat ieri dimineata ca noul director tehnic al echipei de handbal masculin Dinamo-Baumit este celebrul Lascar Pana, ex-conducatorul finalistei Cupei Romaniei, HC Minaur Baia Mare. "Pana la urma, am reusit sa-l convingem sa vina la Dinamo. Cred ca l-am convins si prin faptul ca in sezonul viitor vom evolua direct in Liga Campionilor, fara sa jucam tur preliminar", a spus Popescu, care a adaugat ca ros-albii au ganduri mari in viitorul sezon competitional. In alta ordine de idei, oficialul dinamovist a confirmat si faptul ca exista discutii pe tema angajarii tehnicienilor lotului olimpic de gimnastica, Octavian Belu si Mariana Bitang. "Discutiile sunt mai vechi, inca de cand cei doi antrenori parasisera lotul. Deocamdata discutam, nu sunt tratative, dar vrem sa fie cat mai bine pentru sportul romanesc. Este o problema de timp! Mai trebuie sa amenajam si sala de gimnastica pentru a oferi conditii de pregatire optime", a mai spus Popescu. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.