In tara
In regiunile din jumatatea de nord a tarii, cerul va fi mai mult noros ziua si va ploua local in Moldova si la munte si izolat in Maramures si Transilvania, iar noaptea se va degaja. In restul teritoriului cerul variabil se va in
In tara
In regiunile din jumatatea de nord a tarii, cerul va fi mai mult noros ziua si va ploua local in Moldova si la munte si izolat in Maramures si Transilvania, iar noaptea se va degaja. In restul teritoriului cerul variabil se va innora seara si noaptea si va ploua pe arii restranse in sud si sud-est. Vantul va prezenta unele intensificari in est, sud-vest si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade, iar cele minime, in general, intre 0 si 10 grade.
La Bucuresti
Cerul va fi variabil, cu innorari noaptea, cand trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 21-22 de grade, iar minima de 8-9 grade.
Prognoza pentru zona de munte
Sambata
Cerul va fi mai mult noros ziua si va ploua local in Carpatii Orientali, ramura estica a Carpatilor Meridionali si in Muntii Apuseni, iar noaptea innorarile vor cuprinde restul zonelor, unde ploile vor fi pe arii restranse. Vantul va prezenta unele intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va inregistra o usoara scadere, indeosebi in masivele nordice.
Duminica
Vremea se va raci. Nebulozitatea se va accentua treptat incepand din nord-vestul zonei si vor fi ploi pe arii extinse in Carpatii Occidentali si Orientali si local in restul zonei. Pe arii restranse, la altitudini de peste 1500 m, precipitatiile pot fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Izolat in Carpatii Orientali si in Muntii Apuseni cantitatile de apa pot depasi 15 l/mp. Vantul va prezenta intensificari.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.