Unul dintre cei trei ziaristi care au fost rapiti in Irak si care au fost salvati ulterior de autoritatile romane, Marie Jeanne Ion, a fost audiata de catre anchetatorii DIICOT in urma cu doua zile. Conform surselor confidentiale, Marie Jeanne a treb
Unul dintre cei trei ziaristi care au fost rapiti in Irak si care au fost salvati ulterior de autoritatile romane, Marie Jeanne Ion, a fost audiata de catre anchetatorii DIICOT in urma cu doua zile. Conform surselor confidentiale, Marie Jeanne a trebuit sa raspunda intrebarilor privitoare la locatia in care a fost tinuta impreuna cu Sorin Miscoci si Ovidiu Ohanesian de catre gruparea in mainile carora s-au aflat timp de 55 de zile. Intrebarile au vizat detalii privitoare la membrii gruparii, modul in care a fost tratata, eventualele ordine ale rapitorilor catre ziaristi precum si alte amanunte care au fost observate de catre Marie Jeanne pe perioada detinerii. Atat ea cat si ceilalti doi ziaristi vor fi audiati zilele urmatoare cu privire si la celelalte momente, respectiv pregatirea plecarii din Romania si momentul rapirii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.