Trei cunoscuti dealeri de droguri, intre care un campion national Tae Kwan Do, au fost prinsi de politisti intr-un complex comercial din cartierul bucurestean Militari. Dorel M., in varsta de 31 de ani, si Caludiu R., in varsta de 30 de ani, au fost
Trei cunoscuti dealeri de droguri, intre care un campion national Tae Kwan Do, au fost prinsi de politisti intr-un complex comercial din cartierul bucurestean Militari. Dorel M., in varsta de 31 de ani, si Caludiu R., in varsta de 30 de ani, au fost depistati de politistii antidrog in timp ce vindeau unui tanar patru doze de heroina, cu 1.500.000 de lei, bani marcati anterior. Asupra acestora, politistii au mai gasit 12 doze de heroina. In urma verificarilor facute, anchetatorii l-au identificat si prins, la scurt timp, pe furnizorul celor doi, Cristian O., campion national la Tae Kwan Do. Acesta venise in complexul comercial pentru a le mai aduce celorlalti doi dealeri 40 de doze de heroina. Cei trei tineri au fost arestati preventiv sub acuzatiile de trafic si detinere de droguri de mare risc.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.