Ovidiu Ohanesian a raspuns, ieri, acuzatiilor sefului statului - care a criticat luni modul in care cei trei jurnalisti au plecat in zona de conflict - sustinand ca jurnalismul nu se face cu armata in spate. "Eu am raspuns anterior acestor acuzatii,
Ovidiu Ohanesian a raspuns, ieri, acuzatiilor sefului statului - care a criticat luni modul in care cei trei jurnalisti au plecat in zona de conflict - sustinand ca jurnalismul nu se face cu armata in spate. "Eu am raspuns anterior acestor acuzatii, chiar daca la acel moment nu veneau chiar de la presedintele Basescu. Daca cineva crede ca jurnalismul se face cu armata in spate, atunci sa se uite la ceea ce a relatat Mile Carpenisan dintr-o unitate militara, atunci cand noi am fost rapiti. Atat am pentru moment de comentat", a spus Ohanesian, citat de Mediafax. Intrebat daca se va constitui parte civila in procesul rapirii sale si daca va cere daune, Ohanesian a precizat ca inca nu a apucat sa analizeze atent aceasta problema. "Vreau sa ma asigur de anumite lucruri inainte de a lua aceasta decizie si vreau, in primul rand, sa verific personal implicarea lui Munaf. Abia dupa ce voi lamuri cateva aspecte legate de eventuala participare a lui Munaf voi lua o decizie in acest sens", a explicat Ohanesian. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.