Politistii din Falticeni supravegheaza o cladire din municipiu unde s-ar consuma droguri, actiunea politistilor fiind urmare a unor sesizari facute in acest sens de primarul Vasile Tofan, transmite Mediafax. Potrivit IJP Suceava, primarul Municipiul
Politistii din Falticeni supravegheaza o cladire din municipiu unde s-ar consuma droguri, actiunea politistilor fiind urmare a unor sesizari facute in acest sens de primarul Vasile Tofan, transmite Mediafax. Potrivit IJP Suceava, primarul Municipiul Falticeni, Vasile Tofan, a sesizat in mai multe randuri ca in respectivul imobil s-ar consuma droguri injectabile. In locul indicat de primar a fost descoperit un numar mare de seringi hipodermice pentru insulina, dar care aveau capacele acelor si pompelor sigilate.
IJP Suceava precizeaza ca nu au fost identificate materiale care sa indice utilizarea seringilor in scopul administrarii drogurilor. Totodata, din verificari a rezultat ca este posibil ca existenta seringilor in cladire sa aiba legatura cu actualul proprietar, care detine un depozit farmaceutic pe aceeasi strada.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.