"De altfel chiar acum avem doi ziaristi de la National care au decis sa se indrepte catre Irak desi la ambasada li s-a spus sa nu o faca, a anuntat presedintele Basescu. "Astazi, masinile Ambasadei romanesti din Bagdad au fost atacate. Cei doi ziaris
"De altfel chiar acum avem doi ziaristi de la National care au decis sa se indrepte catre Irak desi la ambasada li s-a spus sa nu o faca, a anuntat presedintele Basescu. "Astazi, masinile Ambasadei romanesti din Bagdad au fost atacate. Cei doi ziaristi de la National au plecat cu taxiul. Sper sa nu fie adevarat pentru ca au de trecut niste zone in care ii e greu si unui regiment sa teaca. Eu am constiinta impacata. Stiu ca unii sunt suparati ca a reusit operatiunea. Ii rog sa nu mai construiasca scenarii. Trebuie sa inteleaga ca nici un presedinte sau serviciu secret n-ar accepta sa faca un joc pe viata a trei cetateni. Eu nu am fost ales ca sa fac jocurile pe care le speculeaza altii".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.