De la ora 20.00, postul de televiziune B1TV va difuza filmul romanesc "Doua lozuri", in regia lui Aurel Miheles, dupa o nuvela a scriitorului Ion Luca Caragiale. Din distributie fac parte Marcel Anghelescu, Mircea Constantinescu, Alexandru Giugaru, M
De la ora 20.00, postul de televiziune B1TV va difuza filmul romanesc "Doua lozuri", in regia lui Aurel Miheles, dupa o nuvela a scriitorului Ion Luca Caragiale. Din distributie fac parte Marcel Anghelescu, Mircea Constantinescu, Alexandru Giugaru, Margareta Pogonat si Grigore Vasiliu-Birlic. Inspirat din faimoasa nuvela a lui I. L. Caragiale, filmul exploateaza, sub invelisul unui comic aparent, accentele de tragism si amaraciune pe care eroul principal, Lefter Popescu, le traieste in incercarile disperate de a recupera doua bilete de loterie castigatoare. Inutil de precizat ca Birlic face unul dintre rolurile carierei sale.
De la aceeasi ora, 20.00, Prima TV difuzeaza productia "Barbat cuceritor", in regia lui Reginald Hudlin. Din distributie fac parte Tim Meadows, Karyn Parsons, Billy Dee Williams, John Witherspoon, Jill Talley, Lee Evans si Julianne Moore. Cand Leon Phelbs ramane fara slubja de la radio din pricina limbajului deocheat reverberat unde are norocul sa gaseasca o portita de scapare si ghinionul sa se simta prins in corzi. Portita de scapare i-o deschide scrisoarea unei foste iubite care se ofera sa aiba grija de el, iar ghinionul il urmareste sub forma unei hoarde de barbati inselati, inarmati si periculosi care vor sa-i puna pielea la saramura.
Mai devreme, de la ora 16.25, TVR Cultural prezinta filmul "Familia Maia", in regia lui Luiz Fernando Carvalho. In film este vorba despre Carlos, mostenitorul unei familii nobile din Lisabona sfarsitului de secol al XIX-lea, care aspira sa-si serveasca semenii atat ca medic, cat si ca om politic. Din pacate, intentiile sale se lovesc de mercantilismul societatii in mijlocul careia traieste. Pro Cinema difuzeaza incepand de astazi, in fiecare marti, de la ora 21.00, un nou serial intitulat "Cuceritorii", realizat de fratii care au cucerit lumea cu "American Pie": Chris si Paul Weitz. Sitcom-ul "Cuceritorii", realizat de Warner Bros., are ca protagonisti doi barbati total diferiti care impart un apartament in New York. Euan (Sean Maguire) este britanic si afemeiat notoriu, iar Mike (Eddie Kaye Thomas) - american si mai degraba tantalau. Fiecare episod porneste de la un bizar concurs de tip macho care are o singura regula: cine "combina" cea mai buna tipa si o aduce in apartament, castiga. Desi este mereu creditat cu sansa a doua, Mike se dovedeste a fi o sursa inepuizabila de surprize si de "capturi" incredibile. Asta desi are mai mereu probleme cu banii si chiar o prietena, pe care incearca sa o zapaceasca tot timpul cu minciuni pentru a scapa basma curata.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.