BRD - Groupe Societe Generale efectueaza, in perioada 6 iunie - 31 august 2005, plata dividendelor SIF Muntenia aferente anului fiscal 2004 pentru detinatorii de actiuni persoane fizice ai acestui emitent. Potrivit unui comunicat de presa, actionarii
BRD - Groupe Societe Generale efectueaza, in perioada 6 iunie - 31 august 2005, plata dividendelor SIF Muntenia aferente anului fiscal 2004 pentru detinatorii de actiuni persoane fizice ai acestui emitent. Potrivit unui comunicat de presa, actionarii persoane fizice vor incasa un dividend net de 450 lei/actiune. Actionarii SIF Muntenia care detin mai mult de 300 de actiuni si au conturi deschise la BRD - Groupe Societe Generale sau carduri emise de BRD vor incasa dividendele direct in contul curent sau pe card. De asemenea, actionarii pot solicita plata dividendelor in conturi bancare deschise la alte banci, prin depunerea unei cereri si a unei copii a buletinului/cartii de identitate in care trebuie sa mentioneze, in afara datelor de identificare, si codul IBAN corespunzator contului bancar. Actionarii care nu au conturi curente sau carduri pot incasa dividendele SIF Muntenia in numerar, prin intermediul a 70 de unitati BRD, in Bucuresti si in tara. Arondarea actionarilor la ghiseele BRD s-a facut in functie de domiciliu si prima litera a numelui, conform comunicatului transmis de catre SIF Muntenia la Bursa de Valori Bucuresti si anunturilor din presa locala. Dividendele neincasate aferente anilor fiscali 2002 si 2003 pot fi ridicate numai de la sediul central al SIF Muntenia. (A.M.V.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.