Marele castigator la tragerea Loto 6/49 din 5 iunie este un pensionar din Galati, care joaca de patru ani aceeasi combinatie de sase numere, anunta Loteria Romana. Premiul de 173,8 miliarde lei include si un apartament cu doua camere situat in centru
Marele castigator la tragerea Loto 6/49 din 5 iunie este un pensionar din Galati, care joaca de patru ani aceeasi combinatie de sase numere, anunta Loteria Romana. Premiul de 173,8 miliarde lei include si un apartament cu doua camere situat in centrul Bucurestiului. Valoarea biletului castigator a fost de 41.000 lei. Pensionarul, care s-a prezentat, ieri, la sediul Loteriei Romane pentru validarea biletului, a declarat ca la aflarea numerelor castigatoare primul lui gand a fost ca a scapat de saracie.
El a spus ca, printre altele, cu banii castigati va construi "o casa adevarata" pentru intreaga familie. Potrivit informatiilor furnizate, ieri, de directorul sucursalei Galati a Loteriei Nationale, Aurelian Chirita, cele 173.816.100.400 de lei vor inscrie judetul Galati in randul judetelor cu cele mai mari castiguri la Loto. Ultimul pot a fost ridicat, in 2001, la Galati, de Daniel Dumitru, aceasta golind pusculita Loteriei de peste 16 miliarde de lei, in premiul castigat fiind incluse un apartament cu doua camere si o Skoda Felicia. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.