Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a acordat, ieri, licente de utilizare de numere nationale companiilor Media Sat SRL si Mobimax Servicii SRL, se arata intr-un comunicat al institutiei. Mobimax Servicii a primit 410.000 de n
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a acordat, ieri, licente de utilizare de numere nationale companiilor Media Sat SRL si Mobimax Servicii SRL, se arata intr-un comunicat al institutiei. Mobimax Servicii a primit 410.000 de numere nationale geografice pentru servicii de telefonie fixa cu o arie de utilizare nationala. Companiei i-au fost alocate cate 1000 de numere pentru servicii diverse furnizate prin intermediul numerelor verzi, numerelor de acces universal, al cartelelor preplatite si al cartelelor virtuale, precum si pentru servicii de televotare si de acces la retele de date si Internet. De asemenea, societatea a primit si cate 1000 de numere pentru servicii cu tarif special (servicii din categoria divertisment, jocuri, concursuri telefonice, informatii generale, de afaceri si de marketing, divertisment adulti). Totodata, Mobimax Servicii i-au fost alocate indicativul 1039 pentru selectarea transportatorului cu ton intermediar si 1639 pentru selectarea transportatorului fara ton intermediar. Media Sat a primit 1000 numere nationale non-geografice, care vor fi utilizate pentru oferirea de servicii din categoria divertisment adulti. Autoritatea precizeaza ca au fost revocate licentele de utilizare a resurselor de numerotatie ale companiilor Oltenia Network Cable SRL si International Communications Systems SRL, ca urmare a cererii titularilor. (M.C.B.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.