Administratia Prezidentiala ne-a anuntat ca presedintele Traian Basescu va sustine astazi, la Palatul Cotroceni, la ora 19.00, o conferinta de presa privind activitatea grupului operativ pe parcursul actiunii de eliberare si aducere acasa a celor tre
Administratia Prezidentiala ne-a anuntat ca presedintele Traian Basescu va sustine astazi, la Palatul Cotroceni, la ora 19.00, o conferinta de presa privind activitatea grupului operativ pe parcursul actiunii de eliberare si aducere acasa a celor trei jurnalisti rapiti in Iark. Ei bine, ati citit corect: conferinta de presa incepe la ora 19.00! Astfel, Basescu va fi primul presedinte roman care cupleaza in interes personal un eveniment dramatic, de viata si de moarte, cu ora de emitere a principalelor jurnale ale televiziunilor romanesti. Din cauza orei, principalele buletine de stiri vor fi obligate sa insereze conferinta de presa, in transmisie directa. Basescu va obtine prin aceasta manevra o audienta record in Romania, mai mare chiar si decat cea atinsa de prima aselenizare a omului. Pe orice post tv respectabil vom comuta, il vom vedea pe Traian Basescu explicandu-ne cum au fost salvati colegii nostri din ghearele teroristilor. (De aceea ii sfatuim pe sefii televiziunilor sa inzeceasca tarifele secundelor de publicitate din preajma conferintei de presa, in speranta ca Administratia Prezidentiala nu le va solicita cota parte din aceste sume.) In pagina a IV-a va oferim un scurt istoric al evenimentului care i-a oferit presedintelui Basescu sansa, pusa cinic in practica de Administratia Prezidentiala, de asi cosmetiza imaginea la o ora de maxima audienta.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.