Pugilistul profesionist Lucian Bute si-a pastrat din nou titlul NABA, la categoria supermijlocie, dupa ce a castigat, vineri noapte, disputa cu americanul Jose Spearman, pe care l-a invins prin KO in runda a opta. "A fost o noua experienta buna pentr
Pugilistul profesionist Lucian Bute si-a pastrat din nou titlul NABA, la categoria supermijlocie, dupa ce a castigat, vineri noapte, disputa cu americanul Jose Spearman, pe care l-a invins prin KO in runda a opta. "A fost o noua experienta buna pentru mine. Am nevoie de acest tip de meciuri dificile pentru a ma pregati cat mai bine in vederea unei lupte pentru titlul mondial", a declarat Bute, care si-a trecut in palmares cel de-al 13-lea succes prin KO din tot atatea meciuri disputate la profesionisti. De altfel, site-urile canadiene noteaza ca romanul si-a terorizat adversarul de la debut, trimitandu-l la podea inca din prima runda. In aceeasi gala de la Montreal, Adrian Diaconu a obtinut primul titlu din cariera profesionista, devenind campionul Canadei la categoria semigrea, dupa ce a trecut prin KO tehnic in runda a cincea de Conal McPhee. "Cred ca in runda a cincea am avut cele mai bune momente, chiar daca in primele doua reprize am reusit sa-mi trimit adversarul la podea. Acest titlu este un prim pas catre lupte mai importante", a spus Diaconu, aflat la a 18-a victorie din tot atatea meciuri disputate la profesionism. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.