Compania Petrom va majora, maine, pretul carburantilor comercializati in statiile proprii cu 600 de lei pe litru, informeaza un comunicat al firmei. Astfel, un litru de benzina ECO Premium va costa 32.500 de lei, in timp ce benzina Euro Premium si ce
Compania Petrom va majora, maine, pretul carburantilor comercializati in statiile proprii cu 600 de lei pe litru, informeaza un comunicat al firmei. Astfel, un litru de benzina ECO Premium va costa 32.500 de lei, in timp ce benzina Euro Premium si cea Premium fara plumb va ajunge la 32.200 de lei. Sortimentul Top Premium 99 plus va fi comercializat la un pret de 36.100 de lei pe litru. In ceea ce priveste motorina, pretul unui litru de Super Euro Diesel va fi majorat pana la 30.300 de lei, iar Euro Diesel va costa 29.600 de lei. Pretul unui litru de gaz petrol lichefiat va ramane la valoarea de 17.600 de lei.
Statiile din reteaua Petrom practica preturi diferite, stabilite in functie de conditiile locale de piata si mediul concurential.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.