Un adolescent american in varsta de 14 ani, urmarit de politie dupa ce a furat un buldozer si a inceput o cursa nebuna prin Tucson, a fost ranit grav, in noaptea de joi spre vineri, cand politistii au tras asupra utilajului care se indrepta cu viteza
Un adolescent american in varsta de 14 ani, urmarit de politie dupa ce a furat un buldozer si a inceput o cursa nebuna prin Tucson, a fost ranit grav, in noaptea de joi spre vineri, cand politistii au tras asupra utilajului care se indrepta cu viteza spre ei, relateaza CNN, in pagina electronica. Adolescentul se afla in stare critica, afirma ofiterul Kermit Miller. Tanarul a inceput cursa urmat de politisti dupa ce a furat buldozerul de pe un santier, a precizat el. Membrii fortelor de ordine au observat ca furnizarea electricitatii intr-un cartier din Tucson a fost oprita si si-au dat seama curand ca un buldozer lovise stalpii de curent electric de pe strada, a afirmat Miller. El a adaugat ca adolescentul conducea vehiculul cu o viteza de 48 de kilometri pe ora, astfel ca 15 masini ale politiei au plecat in urmarirea lui. Dupa o cursa nebuneasca, intr-o zona rezidentiala din Tucson, buldozerul a intors si s-a indrepttat spre masinile politiei. Atunci, doi membri ai fortelor de ordine au tras asupra sa. "Am presupus ca urma sa treaca peste masinile in care se aflau politistii", a declarat Miller. Miller a precizat ca politia nu avea alta modalitate de a opri buldozerul decat de a trage asupra sa. El a adaugat ca nu s-au inregistrat alti raniti, iar pagubele materiale sunt minore. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.