Prezent telefonic intr-o emisiune radio dedicata cazului jurnalistilor rapiti, fostul sef al Serviciului de Informatii Externe, Catalin Harnagea, a declarat ca numele lui Omar Hayssam nu i-a aparut niciodata in vreo informare oficiala in perioada in
Prezent telefonic intr-o emisiune radio dedicata cazului jurnalistilor rapiti, fostul sef al Serviciului de Informatii Externe, Catalin Harnagea, a declarat ca numele lui Omar Hayssam nu i-a aparut niciodata in vreo informare oficiala in perioada in care a condus aceasta institutie. Intrebat atunci daca ziaristii trebuie sa-si indrepte atentia spre Serviciul Roman de Informatii, Catalin Harnagea a raspuns afirmativ.
Dan Dumitru, seful Departamentului de stiri de la Prima TV, a declarat miercuri ca a auzit de legatura dintre propriii lui ziaristi si controversatul om de afaceri Omar Hayssam doar de la televizor. "Am auzit de el in momentul in care omul a anuntat de recompensa" a spus el. Dan Dumitru a facut aceste afirmatii in cadrul aceleiasi emisiuni, "Romania la raport", realizata de Carol Sebastian la Radio MIX. Dumitru si-a exprimat inca o data totala incredere in colega sa Marie Jeanne Ion afirmand ca exista o comunicare perfecta intre ei. Intrebat atunci daca jurnalista Marie-Jeanne Ion i-a spus ceva despre implicarea lui Omar Hayssam in organizarea deplasarii celor trei jurnalisti inainte de plecarea in Irak, Dumitru a raspuns "Nu, nici atunci, nici altadata". Chestionat daca se intreaba acum de ce Marie-Jeanne Ion i-a ascuns implicarea lui Omar Hayssam in proiectarea vizitei in Irak, el a spus ca "Sa fiu cinstit, da. Am sa-i pun intrebarea, dar nu acum, mai incolo putin, cand probabil o sa fie capabila sa-mi raspunda si cu alte detalii pe care acum nu le poate spune", transmite HotNews. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.