Mult asteptatul si apoi mult comentatul raport de tara ne-a aratat ca cei de la Bruxelles nu fac "politeturi" politicianiste si nici filantropice. Ca in orice institutie serioasa nu accepta in "clubul" lor decat pe cei ce corespund ca pregatire, nive
Mult asteptatul si apoi mult comentatul raport de tara ne-a aratat ca cei de la Bruxelles nu fac "politeturi" politicianiste si nici filantropice. Ca in orice institutie serioasa nu accepta in "clubul" lor decat pe cei ce corespund ca pregatire, nivel de performanta si profil moral. Cum sa ne accepte cu justitia pe care o avem, cu coruptia care infloreste, cu o administratie care nici proprietatea nu o respecta si cu o clasa politica ce, in loc sa se uneasca pentru realizarea reformelor, se complace in dispute imbecile si se pierde in legi contraproductive?! Ai impresia ca niste papusari ascunsi manevreaza ca sa nu intram in UE.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.