Steaua Bucuresti a urcat sase locuri fata de luna trecuta in clasamentul mondial al cluburilor, dat publicitatii la Wiesbaden, de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS), ajungind pe pozitia 73, cu 128 de puncte. Dinamo
Steaua Bucuresti a urcat sase locuri fata de luna trecuta in clasamentul mondial al cluburilor, dat publicitatii la Wiesbaden, de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS), ajungind pe pozitia 73, cu 128 de puncte. Dinamo Bucuresti a urcat 31 de locuri, aflandu-se pe pozitia 133, cu 100 de puncte, la egalitate cu Cagliari (Italia) si Curitiba (Brazilia), iar Otelul Galati a coborat 18 locuri in clasamentul cluburilor, aflandu-se pe pozitia 289, cu 68,5 puncte, la egalitate cu formatia egipteana Al Ismailia. Primele locuri in aceasta ierarhie sunt ocupate de Inter Milano, AC Milan si Manchester United. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.