Bogdan Patrascu, mijlocasul de la Piacenza, a declarat pentru site-ul oficial al clubului, ca acesta este cel mai bun sezon al sau de la venirea in Italia, deoarece a fost folosit destul de mult si a evoluat pe postul sau preferat. "Fara dubii, este
Bogdan Patrascu, mijlocasul de la Piacenza, a declarat pentru site-ul oficial al clubului, ca acesta este cel mai bun sezon al sau de la venirea in Italia, deoarece a fost folosit destul de mult si a evoluat pe postul sau preferat. "Fara dubii, este cel mai bun sezon al meu in Italia, deoarece am fost folosit destul de mult si pe postul meu preferat. In sezonul trecut, cand antrenor era Luigi Cagni, am jucat destul de putin si pe un post care nu ma avantaja", a declarat Patrascu. Acesta a precizat ca in meciul cu Crotone, pierdut, in deplasare, cu scorul de 1-0, in etapa a 40-a din Serie B, formatia sa a avut ghinion in faza ofensiva. "In meciul cu Crotone am avut ghinion in faza ofensiva si ma refer aici la faptul ca am avut o bara si un gol marcat de Pepe si anulat eronat de arbitru", a spus Patrascu. Romanul a mai spus ca partida cu Genoa, care va avea loc duminica, va fi extrem de importanta. "Partida cu Genoa va fi importanta, deoarece vrem sa facem un joc bun in ultimul meci din acest sezon in fata propriilor suporteri", a declarat Patrascu. Altfel, mijlocasul lui AC Torino, Paul Codrea, a ramas fara antrenor, Ezio Rossi fiind demis in urma rezultatelor slabe din ultimele partide din divizia a doua italiana. Pana la finalul sezonului, Torino va fi pregatita de Renato Zaccarelli, directorul tehnic al gruparii, si de asistentul acestuia Antonio Pigino. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.