Roy Makaay si Giovanni van Bronckhorst sunt incerti pentru meciul cu Romania, informeaza site-ul oficial al Federatiei Olandeze de Fotbal. Makaay a suferit o intindere la coapsa in timpul meciului pe care echipa sa, Bayern Munchen, l-a disputat marti
Roy Makaay si Giovanni van Bronckhorst sunt incerti pentru meciul cu Romania, informeaza site-ul oficial al Federatiei Olandeze de Fotbal. Makaay a suferit o intindere la coapsa in timpul meciului pe care echipa sa, Bayern Munchen, l-a disputat marti seara in compania echipei nationale a Germaniei, cu ocazia inaugurarii noului stadion al clubului bavarez, Allianz-Arena. In urma acestei accidentari, Makaay nu se va putea antrena timp de doua zile. Van Bronckhorst s-a accidentat in timpul antrenamentului de ieri dimineata efectuat de reprezentativa pregatita de Marco van Basten la baza de pregatire de la Noordwijk. Accidentarile lui Makaay si Van Bronckhorst se adauga celor ale lui Andre Ooijer (coapsa), Khalid Boulahrouz (genunchi), Wilfer Bouma (spate), Mark van Bommel (gamba), Arjen Robben (glezna). (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.