Secretarul Camerei Deputatilor, Mihai Ungheanu, a explicat ieri pentru ZIUA ca ultima persoana care si-a pus semnatura pe Legea privind modificarea Codului Fiscal a fost Adrian Nastase. Ungheanu a declarat ca dupa votul final din Camera, desfasurat i
Secretarul Camerei Deputatilor, Mihai Ungheanu, a explicat ieri pentru ZIUA ca ultima persoana care si-a pus semnatura pe Legea privind modificarea Codului Fiscal a fost Adrian Nastase. Ungheanu a declarat ca dupa votul final din Camera, desfasurat in data de 24 mai, Legea a plecat la Senat pentru a fi semnata de presedintele Nicolae Vacaroiu. "Luni seara, domnul presedinte Adrian Nastase a depus ultima semnatura pe Lege, iar apoi, conform prevederilor constitutionale legate de termenul de contestare, a fost transmisa spre promulgare presedintelui Traian Basescu. Dupa trei zile de la data aparitiei in Monitorul Oficial, Legea intra in vigoare", a mai spus Ungheanu. (M.T.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.