Toti liderii peremisti care au indraznit, de-a lungul timpului, sa contrazica ideile Tribunului s-au ales imediat cu pedeapsa politica suprema: excuderea din partid. Colaboratori fideli au fost dati afara fara nici o remuscare. Drept multumire ca s-a
Toti liderii peremisti care au indraznit, de-a lungul timpului, sa contrazica ideile Tribunului s-au ales imediat cu pedeapsa politica suprema: excuderea din partid. Colaboratori fideli au fost dati afara fara nici o remuscare. Drept multumire ca s-a folosit de ei, la plecare, Vadim i-a umplut de noroi, lipindu-le pe frunte etichete murdare. De acest tratament au "beneficiat", in ultimii ani, zeci de parlamentari. Iata cum au fost gratulati cei care l-au suparat pe Tribun in 2005:
"Israelianul Nati Meir - un escroc de talie internationala, care trebuie arestat imediat"; "Solicitam public Parchetului General declansarea urmaririi penale si arestarea lui pentru escrocarea unui mare numar de persoane si desfasurarea de activitati care tin de infractionalitatea economico-financiara";
Senatorul Mihai Lupoi
"Acest Lupoi s-a dovedit a fi un escroc lacom de bani, care s-a dedat chiar si la fals in acte publice"; "Escrocul Mihai Lupoi a fraudat Parlamentul cu 1 miliard de lei si va fi dat pe mana Curtii de Conturi, a politiei si a PNA"; "Cine se uita in gura unui asemenea derbedeu ori e ticalos, ori e prost de-a binelea..."
Deputatul Corneliu Ciontu
"Este culmea ridicolului ca un electrician pensionar si analfabet, pe nume Cornel Ciontu, in virsta de 63 de ani, care nu stie nici o limba straina si a fost activist PCR la Sectorul 5, iar daca acum ar mai fi lucrat acolo, ar fi fost subalternul lui Marian Vanghelie, personaj mediocru pe care l-am instalat, provizoriu, in locul meu, fiindca nu gasisem altul mai prost printre cei care imi duceau servieta - sa pretinda ca el va baga PPRM in Europa!"
Deputatul Anghel Stanciu
"In privinta caracterului abject al lui Anghel Stanciu nu spunem, deocamdata, decat atat: imediat dupa alegerile din 28 noiembrie 2004, el a aranjat cu liderul PSD Iasi, Ion Solcanu, ca prof. univ. dr. Gh. Buzatu, om pe care il ura cu o furie patologica, sa nu mai intre in Senat. Oh, sfanta mare nerusinare!".
Deputatul Dan Liga
"Un traseist politic, care a trecut pe la trei partide intr-un singur an".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.