Surse din PPRM au evaluat, pentru ZIUA, sansele de izbanda ale protagonistilor conflictului, prin prisma ultimelor evolutii de pe "front". Conform acestora Vadim s-ar bucura, in acest moment, de un avantaj mediatic venit din partea conducerii postulu
Surse din PPRM au evaluat, pentru ZIUA, sansele de izbanda ale protagonistilor conflictului, prin prisma ultimelor evolutii de pe "front". Conform acestora Vadim s-ar bucura, in acest moment, de un avantaj mediatic venit din partea conducerii postului public de televiziune, care "il menajeaza pe Tribun, la schimb cu tacerea PPRM in Parlament in problema Nicolau". Avantajul mediatic al lui Ciontu ar fi o caseta filmata la Consiliul National, cand Vadim a urlat in nenumarate randuri ca "fara Europa suntem morti". Ciontu mai are un as in maneca: o eventuala intalnire cu seful Partidului Popular European, in urma careia va declara public ca nu discuta cu Corneliu Vadim Tudor. Pe de alta parte, taberele din partid se afla intr-o continua dinamica. De partea lui Vadim "au trecut Bichinet si Patru", sustin sursele. Senatorul Dorel Onaca pare decis sa paraseasca partidul, dorind sa se infiinteze un grup parlamentar popular cu oamenii rupti din PPRM. Ciontu vrea inca sa lupte. Totul depinde de presiunea mediatica la care vor fi supusi "moderatii" din PPRM, spun aceleasi surse. Ele dau "aproape sigura" plecarea din PPRM a parlamentarilor Badea, Ciocalteu, Bogea, Purceld, Rosca, Cantaragiu, Matusa, Branza, Onaca, Stanciu, Calian, Acatrinei, Dan Grigore. Dinspre tabara lui Vadim vin semnale ca Lucian Bolcas ar fi favorit pentru ocuparea functiei de prim-vicepresedinte, ravnita si de Gheorghe Funar. De mentionat ca Ciontu este curtat, in acest moment, de PSD. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.