Cei doi membri in viata ai trupei The Who, Pete Townshend si Roger Daltrey, intentioneaza sa realizeze un documentar despre anii lor de glorie si le-au cerut fanilor fotografii si imagini inedite din timpul concertelor, transmite site-ul The Hollywoo
Cei doi membri in viata ai trupei The Who, Pete Townshend si Roger Daltrey, intentioneaza sa realizeze un documentar despre anii lor de glorie si le-au cerut fanilor fotografii si imagini inedite din timpul concertelor, transmite site-ul The Hollywood News. Documentarul se va numi "My Generation: Who's Still Who", aluzie la hitul "My Generation", din 1965. Pentru realizarea filmului, Townshend si Daltrey au apelat la regizorul Murray Lerner, detinator al unui Oscar si realizator al documentarului "The Who -Live at the Isle of Wight" din 1970. A fost cooptat de asemenea producatorul Sinclair of Spitfire, care a lucrat impreuna cu Oliver Stone la un documentar despre Bob Dylan. Filmul - care va trasa istoria turbulenta a trupei, impregnata de rock, droguri si scandaluri - va fi gata de lansare in cinematografe la jumatatea anului viitor. Townshend si Daltrey vor contribui cu materiale de arhive si vor vorbi despre experientele lor. Regizorul a facut apel la fani sa le puna la dispozitie imagini sau fotografii din timpul concertelor trupei, indiferent ca ii flateaza pe membrii acesteia sau nu. "Daca te gandesti la stalpii acelei epoci, te gandesti la Beatles, Rolling Stones, Bob Dylan si The Who", a spus Sinclair of Spitfire. "Pete este unul dintre cei mai mari autori de muzica britanici, iar trupa era o adevarata forta pe scena". Doi dintre membrii trupei au incetat din viata: bateristul Keith Moon a murit de o supradoza in 1978, in timp ce basistul John Entwistle a avut un atac de cord fatal pe fondul consumului de cocaina in 2002. The Who s-a format la inceputul anilor '60. Unul dintre lucrurile care au atras atentia asupra trupei a fost obiceiul de a-si face praf instrumentele la fiecare concert. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.