Daniel Pancu s-a declarat convins ca Nationala trebuie sa prinda "o zi de exceptie" pentru a reusi o victorie in partida cu Olanda. "E un meci foarte important, foarte greu. Trebuie sa fim in forma, sa prindem o zi de exceptie ca sa putem sa batem Ol
Daniel Pancu s-a declarat convins ca Nationala trebuie sa prinda "o zi de exceptie" pentru a reusi o victorie in partida cu Olanda. "E un meci foarte important, foarte greu. Trebuie sa fim in forma, sa prindem o zi de exceptie ca sa putem sa batem Olanda", a spus Pancu. Jucatorul considera ca echipa nationala a Romaniei are fotbalisti valorosi, dar admite ca, la ora actuala, reprezentativa Olandei este superioara "tricolorilor". Daniel Pancu a infirmat zvonurile conform carora ar pleca de la Besiktas si a precizat ca nu va juca, deocamdata, in Romania. "Deocamdata nu ma gandesc sa ma intorc in Romania, indiferent de oferta", a adaugat Pancu. Capitanul Cristian Chivu a declarat ca este normal ca Olanda sa fie favorita in intalnirea de sambata. "Noi am pornit cu sansa a doua mai tot timpul pentru ca ultimele calificari le-am ratat. Olanda e Olanda, dar noi avem sansa noastra si ne-o jucam pana la capat. Un egal nu ne foloseste la nimic, trebuie sa invingem pentru a mai spera la calificare. Eu sunt optimist, pentru ca in deplasare am jucat bine mereu si am ratat victorii in Norvegia sau in Danemarca in ultimele minute", a mai spus Chivu. Fotbalistul lui AS Roma a sustinut ca in cazul unui esec in partida cu Olanda nu ar fi totul terminat. "Daca pierdem cu Olanda, nu e totul terminat. Vor mai veni alte calificari. Totusi, avem o echipa in reconstructie, chiar daca e ceva vreme de cand o construim, dar avem nevoie de continuitate", a mai spus Chivu. Capitanul "tricolorilor" s-a referit si la situatia Universitatii Craiova, afirmand ca aceasta ar trebui sa cumpere un loc in prima divizie, chiar daca asta nu este o practica morala. "Am jucat acolo si imi doresc din tot sufletul ca Universitatea sa ramana in Divizia A", si-a justificat Chivu afirmatia. Mihaita Plesan a negat ca a semnat un contract cu Dinamo si a precizat ca nu a avut o evolutie pe masura Craiovei in acest campionat. "Am 200 la suta incredere in mine cu toate ca a fost un sezon prost pentru echipa mea. Pentru mine nu cred ca a fost un sezon prost din moment ce am opt goluri marcate", a subliniat Plesan. Marius Niculae, revenit la Nationala dupa foarte mult timp, a considerat ca Romania poate sa invinga Olanda, la Rotterdam. "Nu am mai venit de mult la echipa nationala si sper sa castigam. Atat timp cat exista sanse, trebuie sa jucam pana la capat. Asa cum ei au castigat la Bucuresti, asa putem sa batem si noi in deplasare", a spus Niculae. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.