Mircea Lucescu a criticat arbitrajul norvegianului Terje Hauge din finala Cupei Ucrainei, pierduta de Sahtar Donetk, scor 0-1 cu Dinamo Kiev, informeaza site-ul "Ukrainiansoccer". "Am mai spus si o repet - a fost o greseala sa fie invitat un arbitru
Mircea Lucescu a criticat arbitrajul norvegianului Terje Hauge din finala Cupei Ucrainei, pierduta de Sahtar Donetk, scor 0-1 cu Dinamo Kiev, informeaza site-ul "Ukrainiansoccer". "Am mai spus si o repet - a fost o greseala sa fie invitat un arbitru strain. Strainii simt ca ar trebui sa rasplateasca intr-un fel aceasta invitatie. A facut acest lucru, mai ales prin penalty-ul acordat lui Dinamo. Daca ar fi fost un arbitru ucrainean, avand in vedere greselile comise, acesta ar fi insemnat sfarsitul carierei sale", a afirmat Lucescu, care le-a multumit jucatorilor sai, precum si suporterilor. Unicul gol al partidei de duminica a fost inscris de Diogo Rincon, in minutul 11, din penalty. Sahtar a ratat un penalty, tot in prima repriza, prin Lewandowski. La Dinamo Kiev, Florin Cernat a fost inlocuit in minutul 55 cu Leko. Atacantul roman Ciprian Marica, titular la Sahtar Donetk, a fost eliminat de pe teren in minutul 19. Fundasii Cosmin Barcauan si Razvan Rat au fost folositi pe toata durata meciului, in timp ce Flavius Stoican a fost introdus pe teren in minutul 84, in locul lui Srna. Barcauan a primit un cartonas galben in minutul 90. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.