Corneliu Vadim Tudor va prelua sefia partidului la sfarsitul acestei saptamani. El a anuntat ieri ca accepta solicitarile liderilor de frunte ai PPRM referitoare la revenirea sa in functia de presedinte pentru ca nu vrea sa asiste la o eventuala dest
Corneliu Vadim Tudor va prelua sefia partidului la sfarsitul acestei saptamani. El a anuntat ieri ca accepta solicitarile liderilor de frunte ai PPRM referitoare la revenirea sa in functia de presedinte pentru ca nu vrea sa asiste la o eventuala destramare a formatiunii sale politice, asa cum se intampla in PSD dupa marginalizarea membrului fondator Ion Iliescu.
Liderii grupurilor parlamentare PPRM din Senat si Camera Deputatilor, Gheorghe Funar si Lucian Bolcas, ii solicita presedintelui fondator, Corneliu Vadim Tudor, sa revina in fruntea partidului pentru obtinerea unui rezultat bun in eventualitatea alegerilor anticipate, a informat sambata purtatorul de cuvant al PPRM, deputatul Dumitru Avram.
Liderul grupului PPRM din Camera Deputatilor considera ca fondatorul partidului, Corneliu Vadim Tudor, ar obtine pentru partid, in eventualitatea unor alegeri anticipate, un rezultat net superior fata de cel pe care partidul l-ar obtine sub presedintia lui Corneliu Ciontu, intrucat formatiunea politica pe care o reprezinta "ramane un partid de lider". "Suntem in partid un grup de traditionalisti care tinem la denumirea initiala a partidului, PRM. Personal, raman sceptic vizavi de afilierea partidului la PPE", a spus Lucian Bolcas, adaugand insa ca nu vor intrerupe raporturile cu grupul parlamentar al PPE din Parlamentul European. Pe de alta parte, liderul grupului PPRM din Senat, Gheorghe Funar, secretar general al partidului, a precizat ca nu si-a dat acordul pentru aceasta solicitare si ca asteapta sa aiba o discutie cu Vadim. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.