Degeaba s-au chinuit impatimitii de loto sa ghiceasca cele sase norocoase, pentru ca dupa noua saptamani de joc, nici unul nu a reusit aceasta performanta. Ieri, cele 165,4 miliarde de lei, premiul categoriei I a jocului Loto 6 din 49, s-au reportat
Degeaba s-au chinuit impatimitii de loto sa ghiceasca cele sase norocoase, pentru ca dupa noua saptamani de joc, nici unul nu a reusit aceasta performanta. Ieri, cele 165,4 miliarde de lei, premiul categoriei I a jocului Loto 6 din 49, s-au reportat din nou. Saptamana trecuta, Loteria a inregistrat peste 2,3 milioane de variante, pe aproape un milion de bilete, dar nu a reusit sa scape de bani. Cu toate ca nimeni nu a reusit sa ghiceasca toate cele sase castigatoare, exista 13 norocosi care se pot lauda ca au ratat norocul "la mustata". Ei au mizat pe cinci din cele sase numere si se vor alege fiecare cu 729,3 milioane de lei, incluzand si o Dacie Solenza. La categoria a III-a s-au inregistrat 1.184 de castiguri a cate 12.012.000 lei.
Acesta reprezinta cel mai mare premiu din istoria jocurilor loto. Duminica, acesta poate depasi, conform oficialilor Loteriei, 5 milioane de euro. Recordul anterior a fost de 160 miliarde de lei si a fost castigat in urma cu peste un an de trei jucatori din Salaj, Suceava si Bucuresti.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.