C V Tudor, care este presedinte fondator al partidului, a anuntat si retragerea sprijinului politic pe care i l-a dat PPRM lui Adrian Nastase, pe care l-a catalogat drept ""tartorul care i-a zapacit de cap pe Cornel Ciontu si Anghel Stanciu"". El ma
C V Tudor, care este presedinte fondator al partidului, a anuntat si retragerea sprijinului politic pe care i l-a dat PPRM lui Adrian Nastase, pe care l-a catalogat drept ""tartorul care i-a zapacit de cap pe Cornel Ciontu si Anghel Stanciu"". El mai afirma ca PPRM este hotarat sa voteze pentru destituirea lui Nastase de la presedintia Camerei. C V Tudor a anuntat ca va propune Camerei Deputatilor schimbarea lui Ciontu din Biroul Permanent si a lui Stanciu din fruntea Comisiei pentru Invatamant. In plus, va propune Plenarei Extraordinare a Consiliului National al PPRM, care va avea loc sambata, validarea, prin vot, a acestei decizii, in conformitate cu statutul formatiunii. Despre Ciontu, C V Tudor a spus ca este un ""electrician pensionar si analfabet"", iar despre Anghel Stanciu ca are un caracter ""abject"". Discordia a pornit de la declaratiile lui Corneliu Ciontu, date duminica trecuta, in care se arata surprins de ""evolutiile bizare si neprincipiale care au avut loc in PPRM in ultimele zile"", referindu-se la cererea organizatiilor de tineret si femei ca partidul sa revina la denumirea initiala si Vadim Tudor sa fie reales presedinte.
REPLICA. Dupa excludere, Ciontu a declarat ca Vadim Tudor ""incalca orice norma de democratie in conditiile in care confunda partidul cu feuda lui"". ""Este o procedura 100% abuziva. Deputatul Anghel Stanciu a spus si el ca invinuirile nu au nici o baza reala. ""Probabil ca o declaratie a mea de la Iasi, absolut neutra, in care spuneam ca e posibil sa candidez la sefia PPRM in toamna, la Congres, sa fi nascut aceste asertiuni"", a explicat Stanciu. (Carmen Vintila)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.