Dupa un meci antrenant, in care a revenit de la 0-1 in fata Farului, Rapid si-a pastrat locul 3 in clasament. Suporterii l-au contestat insa pe patronul George Copos. Fanii de la peluza I au afisat doua bannere cu urmatoarele mesaje: "Decat in hotelu
Dupa un meci antrenant, in care a revenit de la 0-1 in fata Farului, Rapid si-a pastrat locul 3 in clasament. Suporterii l-au contestat insa pe patronul George Copos. Fanii de la peluza I au afisat doua bannere cu urmatoarele mesaje: "Decat in hoteluri investitii, mai bine bani la echipa si achizitii" si "Ai 10 km de dolari / baga si-n echipa bani". in schimb, galeria giulesteana a afisat un banner prin care si-a aratat sprijinul fata de antrenorul Razvan Lucescu: "Nu mai vrem 3 antrenori pe an, 100% il sustinem pe Razvan".
La final, Lucescu i-a remarcat pe Daniel Niculae si pe Ilyes, autori ai cate unui gol in partida cu constantenii. "Este foarte important ca jucatori ca Niculae si Ilyes incep sa-si revina si jocul de astazi a aratat cat de importanta ar fi fost prezenta lor pe teren in celelalte meciuri pe care le-am avut. Iata ca Ilyes, care dupa trei saptamani a facut doar doua antrenamente, a reusit sa inscrie si sa dea un plus de incredere celorlati jucatori", a declarat Razvan Lucescu.
De partea cealalta, Petre Grigoras, antrenorul Farului, nu si-a putut ascunde nemultumirea. "Rezultatul nu reflecta realitatea din teren. Chiar daca domnul arbitru de centru, Robert Dumitru, o sa se supere, spun ca la 1-0 am avut un "11 m" clar si o eliminare la Danut Coman, la acea ratare a lui Gurita, pentru ca a fost impins clar din spate. Cred ca altfel ar fi stat lucrurile la 1-0, cu un penalty si un jucator advers eliminat", a subliniat Grigoras.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.