In tara
Vremea va fi in general instabila. Cerul va fi mai mult noros si vor fi averse de ploaie si descarcari electrice. Cantitatile de apa vor depasi local 10-15 l/mp in toata tara, iar in Muntenia, Moldova, sudul Transilvaniei, Subcar
In tara
Vremea va fi in general instabila. Cerul va fi mai mult noros si vor fi averse de ploaie si descarcari electrice. Cantitatile de apa vor depasi local 10-15 l/mp in toata tara, iar in Muntenia, Moldova, sudul Transilvaniei, Subcarpatii Getici si ai Curburii, precum si in Carpatii Meridionali si Orientali, izolat chiar peste 30 l/mp si vor fi conditii de grindina. La munte precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari de scurta durata in majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 20 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade.
La Bucuresti
Vremea va fi in general instabila. Cerul va fi mai mult noros si vor cadea averse de ploaie insotite si de descarcari electrice, cantitatile de apa vor fi mai insemnate (peste 15 l/mp) si vor fi conditii de grindina. Vantul va avea intensificari de scurta durata. Temperatura maxima va fi de 18-19 de grade, iar cea minima de 9-10 grade.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.