Sahtar Donetk a pierdut ieri Cupa Ucrainei, fiind invinsa cu 1-0 de Dinamo Kiev. Unicul gol al intalnirii a fost marcat in minutul 11, de Rincon, care a transformat o lovitura de la 11 metri. Faza meciului s-a petrecut in minutul 19, cand atacantul r
Sahtar Donetk a pierdut ieri Cupa Ucrainei, fiind invinsa cu 1-0 de Dinamo Kiev. Unicul gol al intalnirii a fost marcat in minutul 11, de Rincon, care a transformat o lovitura de la 11 metri. Faza meciului s-a petrecut in minutul 19, cand atacantul roman Ciprian Marica, de la Sahtar, a fost eliminat de catre arbitrul norvegian Terge Hauge pentru o lovitura dura aplicata unui adversar. In partida disputata pe Stadionul Olimpic din Kiev au jucat cinci fotbalisti romani. Razvan Rat, Cosmin Barcauan si Ciprian Marica au fost titulari pentru Sahtar, in timp ce la Dinamo a intrat din primul minut Florin Cernat. Mijlocasul roman a fost schimbat in minutul 62 Leko, in timp ce Mircea Lucescu l-a aruncat in lupta in minutul 80 si pe Flavius Stoican, in locul lui Vukic. Sahtar a inceput in forta meciul, a ratat doua bune ocazii, una prin Marica, sut slab de la 12 metri si Vukic, faza ultimului fiind incheiata cu contraatacul din care Dinamo a obtinut usor o lovitura de la 11 metri. Chiar si in inferioritate numerica, Sahtar a atacat in valuri, si-a creat numeroase ocazii, insa nu a reusit golul egalarii. Nici macar din penalty, de care Sahtar a beneficiat in minutul 43 si pe care l-a ratat Lewandovski. Mircea Lucescu pierde prima batalie a sezonului, insa Sahtar ramane in lupta pentru titlu, cu patru puncte avans in fata lui Dinamo Kiev, in conditiile in care mai sunt de disputat doua etape, ultima runda fiind meciul direct cu echipa lui Cernat, in deplasare. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.