sahtior a fost invinsa ieri cu 1-0, in finala Cupei Ucrainei, de marea rivala Dinamo Kiev. Echipa antrenata de Mircea Lucescu a avut o prima repriza nefasta: Dinamo a deschis scorul prin brazilianul Rincon (min. 11), dintr-o lovitura de pedeapsa, Mar
sahtior a fost invinsa ieri cu 1-0, in finala Cupei Ucrainei, de marea rivala Dinamo Kiev. Echipa antrenata de Mircea Lucescu a avut o prima repriza nefasta: Dinamo a deschis scorul prin brazilianul Rincon (min. 11), dintr-o lovitura de pedeapsa, Marica a vazut cartonasul rosu pentru ca a lovit un adversar fara minge (min. 19), iar Levandowski a ratat sansa egalarii dintr-un penalty acordat pentru echipa din Donetk (min. 38). Partea a doua a finalei s-a jucat pe contre, dar cele mai mari ocazii i-au apartinut lui sahtior, prin Brandao, care a tras pe langa poarta din 3 metri (min. 74) si Jadson, bara din lovitura libera (min. 77). Pe gazonul stadionului "Olimpic" din Kiev au jucat si 5 fotbalisti romani: Rat, Barcauan, Marica si Stoican, primii trei titulari la sahtior, si Cernat, inlocuit la Dinamo Kiev, in minutul 55, de croatul Leko.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.