Primul obstacol in dezvoltarea afacerilor companiilor din Israel pe piata romaneasca este birocratia, a declarat, recent, vicepremierul israelian Ehud Olmert, prezent la deschiderea celei de a sasea editii a expozitiei "Israel Hi-tech in Romania 2005
Primul obstacol in dezvoltarea afacerilor companiilor din Israel pe piata romaneasca este birocratia, a declarat, recent, vicepremierul israelian Ehud Olmert, prezent la deschiderea celei de a sasea editii a expozitiei "Israel Hi-tech in Romania 2005". "Oamenii de afaceri din Israel au o singura cerere catre autoritatile romane: dorim sa fim ajutati sa depasim birocratia atunci cand castigam o licitatie. Daca ne ajutati, ajutati economia Romaniei prin crearea de locuri de munca, prin investitii in diferite sectoare ale industriei si nu numai", a afirmat Olmert. Potrivit ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy, expozitia "Israel Hi-tech in Romania 2005" reprezinta o buna ocazie pentru dezvoltarea de noi proiecte in domeniul IT&C. "Statul Israel este un model in privinta dezvoltarii industriei IT&C si a sectorului de cercetare si dezvoltare. Exista un mare interes pentru Executiv de a ajuta oamenii de afaceri israelieni sa investesca in Romania. Acestia vor avea ocazia ca, dupa aderarea tarii noastre la Uniunea Europeana, sa isi dezvolte afacerile in aceasta zona a Europei", a aratat Nagy. Vicepremierul Ehud Olmert conduce o delegatie oficiala din care fac parte reprezentantii a peste 20 de companii cu activitati din domeniul telecomunicatiilor, apararii, contructiilor, alimentar si energetic. Expozitia "Israel Hi-tech in Romania 2005" a fost organizata de Departamentul Economic al Ambasadei Israelului in Romania si de Globus Gate Group (Israel). (M.C.B.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.