Gica Hagi a demisionat sambata din functia de antrenor principal al lui Galatasaray, dupa meciul cu Denizlispor, scor 4-0, din ultima etapa a campionatului. Hagi a antrenat pe Galatasaray incepand cu luna martie a anului 2004, cand a semnat un contra
Gica Hagi a demisionat sambata din functia de antrenor principal al lui Galatasaray, dupa meciul cu Denizlispor, scor 4-0, din ultima etapa a campionatului. Hagi a antrenat pe Galatasaray incepand cu luna martie a anului 2004, cand a semnat un contract pe doua sezoane si jumatate. In acest sezon, Galatasaray s-a clasat pe pozitia a treia, cu 76 de puncte, inregistrand 24 de victorii, patru rezultate de egalitate si sase infrangeri. De asemenea, Galatasaray a castigat Cupa Turciei, invingand in finala pe Fenerbahce, scor 5-1. Conform presei turce, belgianul Eric Gerets, care a demisionat de la VfL Wolfsburg, va conduce pe Galatasaray in noul sezon. Hagi a declarat sambata seara ca a demisionat pentru binele echipei si ca pleaca de la gruparea din Istanbul cu constiinta impacata. "Inca din prima zi cand am venit aici am spus ca pentru mine este o onoare sa fiu angajat al acestui club. Am incercat mereu sa imi fac datoria suta la suta. As fi vrut sa fac totul. Oricine poate sa greseasca si cred ca si eu am gresit, dar consider ca am realizat si lucruri frumoase", a adaugat Hagi, care a mentionat ca s-a hotarat sa demisioneze din cauza a ceea ce s-a intamplat pe parcursul acestui sezon. "Cineva trebuia sa renunte. Eu am vrut doar sa-mi fac datoria asa cum stiu si cred ca am reusit acest lucru. Intotdeauna important este viitorul. Cu totii suntem trecatori. Plec cu constiinta impacata. Este foarte greu sa faci unele lucruri atunci cand cei care ar trebui sa te sustina nu o fac", a afirmat Hagi. "Ajansspor" prezinta momentele de la finalul meciului cu Denizlispor si pana la anuntarea demisiei lui Hagi: "La finalul meciului, Hagi a mers mai intai la suporteri. Le-a facut cu mana ca si cum le-ar fi aratat ca pleaca. Apoi si-a imbratisat si sarutat fotbalistii. A mers la vestiare. Urma sa vorbeasca pentru ultima oara cu jucatorii. Si-a inceput discursul spunand ca nu a vrut sa faca acest anunt inainte de meci. Si, cu mandrie, el a spus: "Eu plec. Stiu ca o sa obtineti performante. Va multumesc tuturor. Va iubesc!". Aceste cuvinte i-au socat pe fotbalisti. Hagi s-a despartit de jucatorii sai plini de tristete, a mers la conferinta de presa, si a facut anuntul: "Demisionez!"", scrie "Ajansspor". Ieri, jurnalul turc "Star" a lansat "bomba": Hagi a ajuns la un acord de principiu cu Olympiakos Pireu, campioana Greciei. "Star" mentioneaza ca este posibil ca Hagi sa se deplaseze astazi la Atena, pentru a semna contractul cu Olympiakos. "Nu este nimic adevarat. Deocamdata, Hagi si-a dat demisia doar verbeal. Oricum, Gica Popescu merge la Istanbul pentru a clarifica situatia lui Hagi", a declarat ieri Victor Becali. Acesta a daugat ca Hagi nu a discutat inca oficial nici o eventuala trecere la Steaua, unde este dorit de Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.