Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa desfasurata la Pitesti, ca exista o serie de similitudini intre "meciul Putin - Hodorkovski" si anchetarea liderului PNL Dinu Patriciu, conform unui comunicat la PSD. "Cre
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa desfasurata la Pitesti, ca exista o serie de similitudini intre "meciul Putin - Hodorkovski" si anchetarea liderului PNL Dinu Patriciu, conform unui comunicat la PSD. "Cred ca este o atractie a presedintelui Traian Basescu catre un model autocratic, si cred ca exista o tipologie a celor doua situatii", a declarat presedintele PSD. Geoana si-a argumentat afirmatia si prin dorinta actualei coalitii de a modifica legile justitiei in sensul numirii procurorilor de catre seful statului, se spune in comunicat. Geoana, se afla intr-un turneu prin judetele Arges, Dolj si Caras Severin, pentru a se intalni cu membri ai Birourilor Permanente Judetene si pentru a vizita zonele sinistrate din Caras-Severin. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.