Dupa chinuitul 1-0 la Brasov, Steaua joaca cu titlul pe masa in fata propriilor suporteri. in ultima runda, in Ghencea soseste Poli Timisoara, care a anuntat ca se va prezenta sa joace "pe bune". "La Brasov, am avut pulsul 220. Noi am jucat bine, dar
Dupa chinuitul 1-0 la Brasov, Steaua joaca cu titlul pe masa in fata propriilor suporteri. in ultima runda, in Ghencea soseste Poli Timisoara, care a anuntat ca se va prezenta sa joace "pe bune". "La Brasov, am avut pulsul 220. Noi am jucat bine, dar am intalnit o echipa ce a jucat foarte bine. Au avut patru-cinci ocazii de gol si numai interventiile lui Martin Tudor, care a facut un meci foarte bun, ne-au salvat", a martursit tehnicianul Stelei, Dumitru Dumitriu. Golul senzational, de la 30 de metri, al lui Dorinel Munteanu l-a fericit pe patronul Gigi Becali, care, ironic, a declarat: "Campionatul asta am jucat singuri impotriva tuturor. A iesit blatul, ca asa am vorbit, sa fie 1-0!".
Patronul "stegarilor", Ioan Neculaie, a afirmat ca Steaua este "oricum" o echipa buna si ca a meritat sa castige meciul cu FC Brasov, iar directorul executiv al rivalei Dinamo, Cristi Borcea, a recunoscut: "95 la suta Steaua este campioana". in privinta meciului din ultima etapa, in care capitanul Mirel Radoi nu va juca, fiind suspendat, tehnicianul timisorenilor, Cosmin Olaroiu a spus: "Doar victoria se plateste la noi. Poli nu decide nimic. Poli joaca pentru Poli". Facand trimitere la acest meci, fanii banateni au cerut printru banner: "Luptati pentru onoare, umilinta cere razbunare!".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.