Dinamo - Craiova 5-0 a fost un meci fara emotie si fara istoric. Cei 50 de suporteri olteni au fost prezenti in tribune doar pentru a da o replica ce nu a existat pe teren. "stim cine bate, nu ne intereseaza", "Jucati cu titlul pe masa, cu stadionul
Dinamo - Craiova 5-0 a fost un meci fara emotie si fara istoric. Cei 50 de suporteri olteni au fost prezenti in tribune doar pentru a da o replica ce nu a existat pe teren. "stim cine bate, nu ne intereseaza", "Jucati cu titlul pe masa, cu stadionul gol acasa", "Foamea te face caine", "in A, in B, conteaza mai putin, avem onoare, cu asta ne mandrim", si "Felicitari... sunteti din nou penibili!". in minutul 16 al partidei, la 0-0, suporterii dinamovisti de la peluza a II-a au incercat sa ajunga la fanii olteni, insa jandarmii au intervenit si au calmat spiritele, sustinatorii echipei-gazda parasind apoi stadionul.
in minutul 68, la 2-0, fanii Universitatii au parasit stadionul sub protectia jandarmilor, luandu-si adio de la un meci de la care, oricum, nu asteptau nimic.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.