Astazi, de la ora 22.15, TVR 2 va difuza filmul "Angela mooney se pregateste sa moara", in regia lui Tommy McArdle. Din distributie fac parte Mia Farrow, Brendan Gleeson, Lisa O'Reilly si Patrick Bergin. Telespectatorii vor avea ocazia astfel sa o va
Astazi, de la ora 22.15, TVR 2 va difuza filmul "Angela mooney se pregateste sa moara", in regia lui Tommy McArdle. Din distributie fac parte Mia Farrow, Brendan Gleeson, Lisa O'Reilly si Patrick Bergin. Telespectatorii vor avea ocazia astfel sa o vada pe Mia Farrow intr-o frumoasa poveste despre dragoste, idealuri si daruire. Angela Mooney este o femeie pasionala, capabila sa-si dea si viata pentru idealurile ei. Luandu-si propriul tragism cam prea in serios, ea incearca frecvent sa se sinucida, lucru care nu-i lasa reci pe vecini si prieteni. Nefericirea Angelei este cauzata de faptul ca laptaria ei si a sotului urmeaza sa fie cumparata de o importanta corporatie americana. Laptaria reprezinta totul pentru cei doi soti, care au muncit din rasputeri toata viata pentru a o intretine. Angela crede ca aceasta corporatie va distruge atmosfera pitoreasca a micului orasel, insa ceilalti locuitori nu ii impartasesc opinia si nu o sustin in lupta sa de a-si pastra laptaria. Adevaratele motive ale Angelei in aceasta lupta sunt legate de trecutul ei, care este dezvaluit prin intermediul unor serii de flashback-uri. O parte din trecutul femeii complica lucrurile si mai mult atunci cand in viata ei reapare o mai veche iubire.
Telespectatorii HBO primesc o veste buna: incepand cu data de 1 iunie, acest canal va fi disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7. De asemenea, tot in luna iunie, HBO anunta ca vor fi difuzate o serie de filme de exceptie: Angelina Jolie se intoarce in Lara Croft: Tomb Rider 2: Leaganul Vietii. Tom Cruise descopera valoarea traditiei japoneze in Ultimul Samurai, in Vinerea Traznita situatiile buclucase nu mai inceteaza, iar Italiencele noastre vor fi 100% romanesti. Joey isi continua poznele si in iunie, iar in cel de-al doilea sezon din Carnivale forte inexplicabile se dezlantuie. Structura programului va ramane neschimbata: duminica - mega premiera saptamanii, vineri - ce-a de-a doua mega premiera a saptamanii, sambata - seara in familie, iar marti - seara originala HBO.
TVR Cultural va difuza, de la ora 22,10, Filmul "Dragostea de dupa-amiaza", in regia lui Eric Rohmer. Rolurile principale sunt interpretate de Bernard Verley, Zouzou si Francoise Verley. Frederic duce o viata tihnita, are un serviciu bun, o casnicie fericita si asteapta sa devina tata pentru a doua oara. E drept ca dupa-amiezele el viseaza si la alte femei decat sotia sa, dar nu manifesta intentia de a trece la actiune. Intr-o zi, el e vizitat de Chloe, fosta amanta a unui prieten de-al sau. Dupa cateva intalniri inocente, Chloe se hotaraste sa-l seduca, provocandu-i lui Frederic o dilema morala.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.