"Mi se pare limpede ca actiunea inceputa impotriva lui Dinu Patriciu nu este parte a luptei impotriva coruptiei ci a luptei din interiorul Coalitiei guvernamentale menite sa distruga PNL. Firele acestei afaceri duc in mod evident la Palatul Cotroceni
"Mi se pare limpede ca actiunea inceputa impotriva lui Dinu Patriciu nu este parte a luptei impotriva coruptiei ci a luptei din interiorul Coalitiei guvernamentale menite sa distruga PNL. Firele acestei afaceri duc in mod evident la Palatul Cotroceni si ele sunt legate de dorinta presedintelui de a face presiuni pentru rasturnarea guvernului Tariceanu si in perspectiva, pentru scindarea PNL. Ceea ce mai lipsea din acest scenariu este doar ridicarea de acasa cu duba, ca in anii '50. Fara indoiala, daca sunt suspiciuni legate de savarsirea unor fapte penale atunci trebuie cercetate, dar trebuie ca aceste cercetari sa se faca plecand de la prezumtia de nevinovatie si avand grija de stabilitatea pietei de capital. Retinerea sau arestarea preventiva trebuie si ele justificate si se aplica atunci cand este vorba despre persoane care in libertate fie se pot sustrage justitiei, fie continua savarsirea unor infractiuni, punand in pericol siguranta publica. In cazul de fata, aceasta problema nu se pune". (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.