Astazi, sambata 28 mai, Fundatia Rubin din Timisoara, sprijinita de Consiliul local si de Casa de Cultura a Timisoarei, organizeaza un nou eveniment in cadrul proiectului "Arta in Strada". Este vorba despre un workshop de grafitti care va avea loc in
Astazi, sambata 28 mai, Fundatia Rubin din Timisoara, sprijinita de Consiliul local si de Casa de Cultura a Timisoarei, organizeaza un nou eveniment in cadrul proiectului "Arta in Strada". Este vorba despre un workshop de grafitti care va avea loc in Piata Unirii nr. 8 (langa Cafeneaua Papillon), cu participarea lui George Ursut si a lui Coriolan Emanuel Barbat, studenti la Facultatea de Arte Plastice, pe tema "Fundatia Rubin pentru Mica Viena". Cei doi vor lucra o zi intreaga, in plina strada, urmand ca lucrarile rezultate sa ramana expuse in Piata Unirii timp de o saptamana. Proiectul "Arta in strada" face parte din programul "Mica Viena", al Primariei Municipiului Timisoara. (C.I.I.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.