Senatoul PNL Ion Mihai Dumitrescu a lansat ieri, in plenul Camerei, un apel la responsabilitate catre toti politicienii. El a facut o paralela cu situatia ziaristilor rapiti in Irak si a citat opinia unui ziarist anonim, care spunea ca in spatele eli
Senatoul PNL Ion Mihai Dumitrescu a lansat ieri, in plenul Camerei, un apel la responsabilitate catre toti politicienii. El a facut o paralela cu situatia ziaristilor rapiti in Irak si a citat opinia unui ziarist anonim, care spunea ca in spatele eliberarii celor trei "nu se ascund merite si nici de prea multe cuvinte de lauda nu este loc. Este un moment care trimite mai degraba catre simtul datoriei, catre disciplina, rigoare si chiar decenta in tratarea subiectelor sensibile ce au legatura cu siguranta nationala in general si siguranta individului in particular. De-aici tragem concluzia ca raspunderea este cuvantul de ordine in tot acest episod pe care nu mai dorim vreodata sa-l revedem". Senatorul liberal si-a exprimat bucuria pentru eliberarea ziaristilor si a propus colegilor sai: "Sa ne propunem, asadar, sa transferam aceasta raspundere manifestata in actiunile canalizate pe eliberarea ziaristilor in activitatea noastra zilnica... pe toate palierele". (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.