Politia austriaca a anuntat arestarea a 60 de persoane suspectate de trafic de droguri la scara larga in vestul Austriei, estimandu-se ca reteaua de traficanti a introdus in tara din 1998 narcotice in valoare de 3,54 milioane de dolari, transmite age
Politia austriaca a anuntat arestarea a 60 de persoane suspectate de trafic de droguri la scara larga in vestul Austriei, estimandu-se ca reteaua de traficanti a introdus in tara din 1998 narcotice in valoare de 3,54 milioane de dolari, transmite agentia Associated Press, preluat de Rompres.
Potrivit declaratiilor sefului politiei din orasul Linz, Alois Lissl, presupusul sef al retelei de narcotraficanti, un austriac in varsta de 29 de ani implicat de mult timp in traficul de droguri, ar fi comercializat mari cantitati de hasis si amfetamina. Se crede ca drogurile au fost introduse in Austria din Olanda, fiind ascunse intr-un compartiment special facut la rezervoarele de combustibil de la masini. Suspectul a vandut drogurile in provicia Austria Superiora. Zece din cei 60 de suspecti retinuti au fost pusi sub acuzare, iar ceilalti sunt anchetati, a relatat la randul sau televiziunea austriaca.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.