Conducerea lui Galatasaray a decis intr-o sedinta ce a avut loc dupa meciul cu Fenerbahce, in urma caruia echipa antrenata de Hagi a ratat sansa de a castiga campionatul, ca tehnicianul roman sa fie demis, sustine "Star". Jurnalul citat scrie ca ofic
Conducerea lui Galatasaray a decis intr-o sedinta ce a avut loc dupa meciul cu Fenerbahce, in urma caruia echipa antrenata de Hagi a ratat sansa de a castiga campionatul, ca tehnicianul roman sa fie demis, sustine "Star". Jurnalul citat scrie ca oficialii clubului din Istanbul urmau sa anunte decizia dupa sedinta de aseara a Consiliului de Conducere si ca cei vizati pentru a ocupa postul lui Hagi sunt Raynald Denoueix, Phillippe Troussier, Roger Lemerre si Jean Tigana. In schimb, "Vatan" noteaza intr-un articol intitulat "Hagi si-a facut valiza!" ca antrenorul roman va demisiona dupa meciul cu Denizlispor, din ultima etapa, iar variantele vehiculate pentru postul de antrenor sunt Saffet Susic si Co Adriaanse. "Vatan" mentioneaza ca Hagi le-a spus unor persoane din anturajul sau, inca de la finala Cupei Turciei, castigata in fata lui Fenerbahce, ca este timpul sa plece de la Galatasaray din cauza criticilor la adresa sa, care pot face rau clubului. "Milliyet" scrie ca Galatasaray se pregateste pentru despartirea de Hagi si ca posibilii inlocuitori sunt Rasit Cetiner si Falco Gotz. In schimb, Hagi a declarat dupa meciul pierdut, cu scorul de 0-1, in fata lui Fenerbahce, ca si-a facut datoria in cel mai bun mod in acest sezon. "Noi am fost echipa care a cheltuit cel mai putin si a facut cele mai putine achizitii. Acesta este anul centenarului si ar fi trebuit sa cheltuim mai multi bani. Cu putini bani, noi am castigat Cupa Turciei. Mi-am facut datoria in cel mai bun mod in acest sezon", a spus Hagi, care a mentionat ca Galatasaray mai poate obtine, in ultima etapa, sansa de a evolua in UEFA Champions League.
Gigi Becali il vrea la Steaua
Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca antrenorul lui Galatasaray, Gheorghe Hagi, este principalul candidat pentru a prelua, incepand din sezonul viitor, conducerea tehnica a formatiei din Ghencea. "I-am spus ca, deocamdata, il avem antrenor pe Dumitru Dumitriu, iar din vara, daca va fi o discutie despre postul de antrenor, primul pe lista este el si dupa aceea este Dan Petrescu. Si cu Dan Petrescu am vorbit si i-am spus ca primul este Gica", a spus Becali. Functia de antrenor principal al FC Steaua este ocupata in prezent de Dumitriu, care va asigura interimatul la conducerea tehnica a formatiei "ros-albastre" pana la finalul sezonului, dupa demiterea lui Walter Zenga. Referitor la faptul ca antrenorul Sportului Studentesc, Dan Petrescu, a declarat ca viseaza sa antreneze pe Steaua, Gigi Becali a afirmat: "Eu va zic ca acum avem antrenor, iar despre altul vorbim dupa ce se termina campionatul". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.