Caravana Gaudeamus, prelungire in mai multe orase din tara a Targului international de carte "Gaudeamus" pe care Societatea Romana de Radiodifuziune il organizeaza in Bucuresti, a ajuns din nou la Cluj. Astazi se incheie editia a sasea a Targului "Ga
Caravana Gaudeamus, prelungire in mai multe orase din tara a Targului international de carte "Gaudeamus" pe care Societatea Romana de Radiodifuziune il organizeaza in Bucuresti, a ajuns din nou la Cluj. Astazi se incheie editia a sasea a Targului "Gaudeamus" Cluj-Napoca, deschisa vineri 20 mai. De asta data, targul a fost mutat in Parcul Central al orasului, intr-un pavilion mobil special, cu o suprafata de 300 de metri patrati. Au expus 29 de edituri romanesti, 3 edituri specializate in publicarea de carte in limbile minoritatilor nationale, 3 agentii de difuzare de carte romaneasca si straina, 23 de edituri straine reprezentate de agentiile respective, 7 institutii de invatamant, s.a.m.d. In programul targului, ca de-a lungul intregii Caravane - lansari de carti, concursuri si tombole cu premii. Presedintele de onoare al editiei: scriitorul Cornel Udrea. Astazi, la inchiderea targului, se vor acorda trofeele "Gaudeamus" pentru editurile participante. (D.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.