Cetateanul american de origine irakiana Mohammad Munaf a fost preluat in custodie de autoritatile americane, conform legislatiei internationale, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Presedintiei, dat ieri, publicitatii. "Autoritatile romane si
Cetateanul american de origine irakiana Mohammad Munaf a fost preluat in custodie de autoritatile americane, conform legislatiei internationale, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Presedintiei, dat ieri, publicitatii. "Autoritatile romane si-au facut datoria de a-l elibera, respectand in acelasi timp legislatia internationala, care prevede in asemenea cazuri ca cetatenii sa fie preluati in custodie de tara a carei cetatenie o au", se mai arata in comunicat. Presedintia a precizat ca, "desi Mohammad Munaf si-a exprimat optiunea de a veni in Romania, autoritatile americane si-au exercitat dreptul de a-l retine pe cetateanul american Mohammad Munaf". (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.