Senatorul Neculai Apostol, proaspat demisionar din PSD, s-a aratat profund dezamagit pentru ca PSD nu a reusit sa se reformeze si a criticat modul in care a fost indepartat Ion Iliescu. De altfel, pentru ca a parasit partidul, PSD Iasi i-a cerut lui
Senatorul Neculai Apostol, proaspat demisionar din PSD, s-a aratat profund dezamagit pentru ca PSD nu a reusit sa se reformeze si a criticat modul in care a fost indepartat Ion Iliescu. De altfel, pentru ca a parasit partidul, PSD Iasi i-a cerut lui Neculai Apostol sa demisioneze si din Senatul Romaniei. Apostol a mai spus ca la Congres a avut loc "un proces de manevre de culise si negocieri dure", fapt care a dus la eliminarea lui Ion Iliescu din conducerea partidului. In opinia sa, la Congres nu a fost vorba decat de o lupta interna pentru a accede un grup la varful PSD si chiar intr-un guvern virtual, in eventualitatea ca vor avea totusi loc alegeri anticipate. "Totul a fost doar o transare a sferelor de influenta in partid si a functiilor executive viitoare, iar dovada o reprezinta faptul ca, in pofida declaratiilor reformiste, PSD nu a schimbat nimic, continua cu aceiasi oameni care au guvernat atat de bine, incat au reusit sa piarda Puterea", a continuat Apostol. De altfel, dupa ce a luat act de demisia senatorului PSD din partid, Delegatia Permanenta a PSD Iasi i-a cerut acestuia sa plece si din Parlamentul Romaniei. (R.A.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.