Dumitru Dumitriu s-a declarat multumit de rezultatul meciului cu FCM Bacau, precizand ca Steaua a castigat la doua goluri diferenta, "ceea ce nu s-a mai intamplat de mult". Antrenorul din Ghencea considera ca jucatorii stelisti se afla intr-o tensiun
Dumitru Dumitriu s-a declarat multumit de rezultatul meciului cu FCM Bacau, precizand ca Steaua a castigat la doua goluri diferenta, "ceea ce nu s-a mai intamplat de mult". Antrenorul din Ghencea considera ca jucatorii stelisti se afla intr-o tensiune maxima, deoarece au fortat in Cupa UEFA si in campionat. "Acum parca nu mai au vivacitatea si prospetimea obisnuite. Trebuie sa duc la Brasov o echipa foarte performanta pentru a castiga", a spus Dumitriu, care a precizat ca nu a auzit ce au scandat suporterii in timpul partidei de sambata. "Nu am auzit scandarile suporterilor, eu sunt atent la joc, nu este treaba mea, intrebati-i pe ei. Ei pot veni cand vor, pleaca cand vor, noi nu. La finalul campionatului voi sta de vorba cu cei care au probleme cu echipa. Este un razboi surd, din care Steaua va pierde", a adaugat Dumitriu. Referitor la eventualitatea aranjarii unor meciuri, Dumitriu a spus: "Nu se face asa ceva, domnul Becali ne-a interzis cu desavarsire. "Cat sunt eu aici nu o sa se umble cu astfel de treburi", ne-a spus el. Eu nu am facut niciodata asa ceva". Dumitriu crede ca nu are nici un merit la victoria de sambata si nici daca Steaua va castiga titlul, insa nu se va da la o parte in cazul unui esec. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.