Faima Opozitiei de pe scena politica romaneasca, PSD si PPRM, s-a intrecut in gafe de-a lungul celor 56 zile de detentie a jurnalistilor romani rapiti in Irak. Daca PPRM a insistat cu obstinatie pe o singura idee fixa, aceea a retragerii imediate a t
Faima Opozitiei de pe scena politica romaneasca, PSD si PPRM, s-a intrecut in gafe de-a lungul celor 56 zile de detentie a jurnalistilor romani rapiti in Irak. Daca PPRM a insistat cu obstinatie pe o singura idee fixa, aceea a retragerii imediate a trupelor romanesti din Irak, PSD a gafat constant pe acest subiect. Iliescu si Ponta au cerut, tinandu-se de mana, retragerea trupelor, dupa cateva zile si-au nuantat declaratiile. Liderul Mircea Geoana a fost de departe campion la datul cu bata in balta din partea PSD, dupa ce a dat cu de la sine putere detalii despre modul in care se desfasoara negocierile cu rapitorii. Peste toate balbele, a venit ca o incununare relatia dezavuata cu controversatul om de afaceri sirian Omar Hayssam, pe care, dupa ce-l avusesera coleg de partid cativa ani buni, liderii PSD nu mai stiau cum sa-l scoata din PSD. Probabil atitudinea cea mai nepotrivita in acest context a avut-o unul dintre partidele aflate la Putere, respectiv proaspat redenumitul PUR, Partidul Conservator. PC, prin conducatorul suprem, Dan Voiculescu, a actionat exact pe dos fata de restul partidelor care formeaza coalitia de guvernamant. A cerut retragerea trupelor din Irak, in contextul in care autoritatile romane scoateau in fata ideea ca statul nu va ceda presiunilor teroriste, iar Voiculescu insusi a atras amuzamentul tuturor in momentul in care a anuntat, intr-un acces de filantropie ca se da legat in locul ziaristilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.