Antrenorul stelist Dumitru Dumitriu a declarat dupa meci ca Mirel Radoi, accidentat in minutul 44, dupa un duel cu un adversar, ar putea fi indisponibil pentru ultimele doua partide din campionat. "Radoi a iesit lovit si din cate se pare nu va putea
Antrenorul stelist Dumitru Dumitriu a declarat dupa meci ca Mirel Radoi, accidentat in minutul 44, dupa un duel cu un adversar, ar putea fi indisponibil pentru ultimele doua partide din campionat. "Radoi a iesit lovit si din cate se pare nu va putea juca in ultimele doua meciuri din campionat. Nu stim ce are, este la spital unde i se face radiografie", a spus Dumitriu. Radoi s-a accidentat in urma unei contre tari a bacauanului Tanasa, el fiind transportat la spital pentru a i se face o radiografie. La finalul jocului, Radoi a revenit la stadion cu diagnosticul contuzie la falanga 1, motiv pentru care i s-a aplicat o atela la degetul mare al piciorului drept. Aseara, stelistul urma sa repete radiografia. Daca previziunile medicale se vor adeveri, Radoi ar putea reveni pe teren in cateva zile. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.